Heart-Core Registry

ERN GUARD-Heart aims to develop a comprehensive approach for rare cardiac disease registration by establishing an overarching patient registry (the Heart-Core Registry) using standards and tools provided by the European Platform on Rare Disease Registration (EU RD Platform). For more information on the Heart-Core Registry, click here.

One thought on “Heart-Core Registry”

  1. Jag har en fråga?
    Jag äger bostad på La Manga i över 40 år men är skriven i Sverige . Nu har jag genomgott 3 hjärtoperationer på Karolinska universitet sjukhus Huddinge /Solna har fått pacemaker är för övrigt helt frisk. Om det händer något med mitt hjärta kan man vända sig till er i Murcia eller Santa Lucia i Cartagena. Har ni avtal med Svensk sjukhus/sjukkassa
    kommer att vara i Spanien från 28 juni till 9 augusti Tacksam om jag kunde få ett svar på mina frågor . Med vänliga hälsningar
    Inga-Britt Trzesowski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *